vlak

Little Amsterdam

het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Gezamenlijke Sinterklaasloterij actie Edam en Volendam

Door de krachten te bundelen is de inmiddels bekende Sinterklaasloterij in Volendam nu groter dan ooit! Door het meedoen van Edam met wel 21 winkels aan de actie en de bestaande 81 winkels in Volendam is de prijzenpot groter en maken dus meer mensen kans op een mooie prijs!


Hoe werkt het? Aankoopbedrag als lot retour

Als consument ontvangt u uw aankoopbedrag in loten van € 5, € 10, € 25 en € 50 retour. Daarbij is het belangrijk te weten dat de winkelier bepaalt in welke biljetten wordt uitbetaald. Op de loten dient u uw naam, adres en woonplaats in te vullen. Deze kunt u inleveren bij alle aangesloten winkeliers. Na het inleveren van uw loten speelt u mee met de Grote Sinterklaas loterij! Invullen kan ook sneller met uw persoonlijke PietenPas nummer, eenvoudig te verkrijgen op www.grotesinterklaasloterij.nl. Bij de deelnemende winkeliers kunt u een PietenPas opvragen waar u uw nummer op noteert zodat u deze niet vergeet.


Vier prijstrekkingen

Vanaf november zijn er 4 trekkingen. De winnaars van de loterij worden bekend gemaakt in weekblad Nieuw-Volendam (Nivo) van: 21/11, 28/11, 5/12 en 12/12 en in De Stadskrant van: 3/12 en 17/12. Op www.grotesinterklaasloterij.nl en Facebook zullen de uitslagen ook worden gepubliceerd. De waarde van de winnende loten wordt maar liefst met factor acht vermenigvuldigd. Dus een lot van € 5 wordt € 40, € 10 wordt € 80,-, € 25 wordt € 200 en € 50 wordt € 400.


Koop in Edam en Volendam en WIN!

Uitslag is te zien op Grotesinterklaasloterij.nl/uitslagen