Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking Bottertjes

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Tamoil, Klein Westerbuiten 9 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Geen Old Hollland Streekmarkt 2022

Helaas zal er tijdens de avondkaasmarkt in 2022 geen avondbraderie plaatsvinden op 13 augustus in het centrum van Edam. De organisatie heeft te kennen gegeven deze gezellige en sprookjesachtig verlichte kaasmarkt wegens de enorme afname van marktkooplui en de toegenomen kosten mbt de marktopbouw dit niet rond te kunnen krijgen. Jammer dat we dit feeërieke schouwspel dit jaar zullen moeten missen, wellicht hersteld e.e.a. zich en kunnen we in 2023 op de oude voet verder en weer van een gezellige markt genieten.


Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2022

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


14/5 De glazenverkoop vanaf de Dam voor de Wijnwandeling

24/6 WijnwandelingDe uitslagen van de Bottertjes Actie!

De uitslagen van de wederom succesvolle actie!  #kooplokaal #steunelkaar

>>Lees verder