vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Opsteker 2019

De uitnodiging voor het inluiden van 2020 met een borrel volgt nog inclusief de locatie, wel nodigen wij graag iedereen alvast weer uit om punten uit te brengen aan degene die volgens jou de Opsteker heeft verdiend.

>> Lees verder

Lichtjesavond

Vrijdagavond 13 december organiseren de winkeliers uit het centrum van Edam weer een gezellige en sfeervolle Lichtjesavond. De winkels uit de Lingerzijde, Kleine Kerkstraat en Spui zijn die avond tot 21 uur geopend.

>> Lees verder

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2019

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


26 januari

Inluiden 2020 met een borrel

15 april

Jaarvergadering leden

19 juni

Wijnwandeling


Haringparty datum volgt nogOver nieuwe en verbouwde bedrijven

Een nieuw geopende zaak in Edam en een 2de vestiging van Sereen in Volendam naast een prachtig verbouwde kapsalon.

Boekwinkel ’t Pakhuys heeft vlak voor de intocht van Sinterklaas haar deuren geopend en vervult hiermee een gekoesterde wens bij de Edammer boekenwurmen die het na de brand bij Markee

>> Lees verder