Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Tamoil, Klein Westerbuiten 9 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Direct weer sfeer in de stad

Op woensdag, de eerste dag dat de terrassen weer open mochten, was het gelukkig mooi weer. Direct werden de buitenstoelen en tafels bezet door inwoners en bezoekers. De Stadskrant in samenwerking met Ondernemersvereniging Edam willen de getroffen horecaondernemers een hart onder de riem steken.

>> Lees verder

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2021

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


I.v.m. het Coronavirus zijn alle punten op de agenda opgeschort tot nader te bepalen datum.Uitslagen Bottertjes voor Botterjes actie

De vier trekkingen van de Botterjes voor Botterjes Actie zijn inmiddels achter de rug. Klik snel op lees verder om te kijken of u één van de prijswinnaars bent.  

>> Lees verder


#kooplokaal #steunelkaar

Diverse bedrijven in oud kaaspakhuis

Sinds begin januari zijn op de eerste verdieping van het voormalige kaaspakhuis aan de Voorhaven 129 in Edam diverse inwoners bedrijfsmatig actief. Naast de Stadskrant heeft uitgever Ron Smit zijn bedrijf LM Publishers hier gevestigd. Ook het grafisch bureau van Gonny Springer en Peter Jan van Dijk, Graphic Box, muziekprogrammeur en organisator Frank van den Berg en Jelle Glas......

>> Lees verder