vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Bottertjes actie ipv Voorjaarsactie trekkingen

Omdat dit Voorjaarsspecial dit voorjaar niet door gaat ivm de inmiddels wel bekend zijnde reden is er een ander plan gerezen. Als OVE doen we samen met OndernemendVolendam een Bottertjes actie!

Er ligt nog voor meer dan € 350.000,- waarde .....

>> Snel naar de uitslagen van de trekkingen

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2020

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


I.v.m. het Coronavirus zijn alle punten op de agenda opgeschort tot nader te bepalen datum.Wijnwandeling 2020

De geplande Wijnwandeling op 19 juni zal niet doorgaan. We proberen het evenement naar het najaar te verplaatsen een nieuwe datum zal later volgen!