vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2018

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


3-4 start voorjaarsactie

19/3 start Voorjaarsactie

19/3 Voorjaars Special

Juni Netwerkavond (onder voorbehoud)

22/6 Wijnwandeling

11/8 Old Holland Streekmarkt

Oktober Netwerkavond>>Direct naar OVE events pagina

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

SintActie 2018

Ondernemersvereniging Edam sluit zich aan bij de Sinterklaasactie van Ondernemend Volendam. Dit jaar worden de krachten gebundeld en sluit Ondernemersvereniging Edam zich aan bij Ondernemend Volendam om de SintActie die al een aantal jaren in Volendam loopt ook in Edam te introduceren en hiermee de actie nog meer draagkracht te geven.

>> Lees verder

Kerstmarkt 2018

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de (avond)Kerstmarkt niet door te laten gaan. Er blijkt meer tijd en organisatie nodig te zijn om dit op een goede manier neer te zetten waarbij vooral in ogenschouw genomen moet worden dat Edam het verdiend om een mooie Kerstmarkt te hebben die gewaardeerd kan worden door zowel de bewoners als de ondernemers. Er zal gestreefd worden naar een markt met de juiste statuur voor 2019!