Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking Bottertjes

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Tamoil, Klein Westerbuiten 9 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Sint & Kerst Actie 2022

In samenwerking met Ondernemend Volendam kan men bij diverse ondernemers van de OVE weer Piggy punten sparen voor fijne Sint/Kerst tegoedbonnen. De actie start op 7 november en loopt tot 17 december!


Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2022

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


Januari Nieuwjaarssurprise

Januari/ Februari BHV

Maart Bedrijfsbezoek

13 Mei - Glazenverkoop Wijnwandeling

23 Juni - WijnwandelingSfeervol Edam

Op 7 november zullen de winkels en lantaarnpalen in Edam weer extra sfeervol worden verlicht met de mooie sfeer ornamenten. We gaan de gezelligste tijd van het jaar weer tegemoet!  


>>Lees verder