vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Bakhuis de Koophandel wint De Opsteker!

De jaarlijkse prijs voor de Edamse ondernemer die zich in het afgelopen jaar het meest heeft weten te onderscheiden is gegaan naar Carin Reyneveld en Nick Kos van Bakhuis de Koophandel. De ambachtelijke bakkers die sinds een jaar actief zijn kregen de meeste stemmen van hun collega’s.

>> Lees verder

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2020

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


6 april

Start voorjaarsactie

15 april

Jaarvergadering leden

19 juni

Wijnwandeling


Haringparty datum volgt nogOver nieuwe en verbouwde bedrijven

Een nieuw geopende zaak in Edam en een 2de vestiging van Sereen in Volendam naast een prachtig verbouwde kapsalon.

Boekwinkel ’t Pakhuys heeft vlak voor de intocht van Sinterklaas haar deuren geopend en vervult hiermee een gekoesterde wens bij de Edammer boekenwurmen die het na de brand bij Markee

>> Lees verder