Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Uitslag 1ste trekking Grote Sinterklaas Loterij

De Grote Sinterklaas loterij waar deze keer een record aantal deelnemers zich voor hebben aangemeld is van start gegaan en loopt na wat kleine strubbelingen zeer voorspoedig. Het is door het winkelend publiek goed opgepakt en er zijn inmiddels meer dan 10.000 actieve registraties van spaarders. De 1ste trekking is ook inmiddels een feit.

>> Snel naar de uitslagen van de trekkingen

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2020

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


I.v.m. het Coronavirus zijn alle punten op de agenda opgeschort tot nader te bepalen datum.Feestverlichting in Edam

De inmiddels bekende ornamenten zijn afgelopen zaterdag opgehangen. Deze week zullen er nog enkele laatste exemplaren opgehangen worden. We verzoeken iedereen die een ornament aan de muur heeft hangen deze led-verlichting zowel overdag als s’nachts te laten branden. Het geeft sfeer en extra veiligheid!

>> Lees verder