Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking Bottertjes

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Tamoil, Klein Westerbuiten 9 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Uitje OVE

De hoogste tijd voor een UITJE!

Op 30 januari neemt het bestuur een enthousiast deel van haar leden mee op een uitje! Het maximale aantal deelnemers was snel bereikt, we verheugen ons allemaal enorm!

Meer hierover volgt na het uitje!


Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2023

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE

30 Januari Nieuwjaarssurprise

Maart/ April BHV

Maart Bedrijfsbezoek

13 April jaarvergadering

13 Mei - Glazenverkoop Wijnwandeling

23 Juni - WijnwandelingSfeervol Edam

Op maandag 6 februari zal de feestverlichting weer verwijderd worden, zowel de ornamenten aan de gevel als de ornamenten aan de lantaarnpalen. We verheugen ons op een mooi en stralend voorjaar!